728 x 90

Лимитирана колекционерска юбилейна серия на Renault Trucks

Само 125 влекача от специална юбилейна серия – Гама T High Серия 1894, пуска Renault Trucks на европейския пазар по случай 125-ата годишнина на марката. Тя комбинира съвременен дизайн с препратки към историята, като графичните елементи са свързани с логото на легендарните Berliet. Основният цвят на серията е “среднощно синьо”, в който са решени както

Само 125 влекача от специална юбилейна серия – Гама T High Серия 1894, пуска Renault Trucks на европейския пазар по случай 125-ата годишнина на марката. Тя комбинира съвременен дизайн с препратки към историята, като графичните елементи са свързани с логото на легендарните Berliet.

Основният цвят на серията е “среднощно синьо”, в който са решени както каросерията, така и интериорът. Той се комбинира с елементи в златисто жълто и червено. “Сърцето” на Гама T High Серия 1894 е 13-литров двигател, 520 к.с.

Различни графични детайли за каросерията, като например емблемата „Серия 1894“ от двете страни и в задната част на кабината, придават характерна динамична визия на автомобила. Страничните спойлери са брандирани със знак, специално проектиран за случая. Той комбинира очертанията на емблематичните камиони на марката, разположени в диамантената форма на логото на Renault Trucks заедно с логото на Berliet – локомотив.

Радиаторната решетка е в златисто жълто, а други компоненти, като главините на колелата, са в червено. Гама T High Серия 1894 е оборудван с комплект светлини на покрива на кабината.

Основният цвят на интериора на кабината отново е “среднощно синьо”, като в него са решени арматурното табло и волана. Червените декоративни елементи могат да бъдат открити както от вътрешната страна на вратите, така и върху черните кожени седалки Recaro.

Облегалката за глава е с бродерия с надпис “Серия 1894” със златистожълт цвят. Гама T High Серия 1894 е снабден и с червени стелки за пода и златисто жълти завеси. Колекционерската серия предлага най-високо оборудване, което подобрява комфорта на водача, като, например, панорамно табло с LCD екран „Серия 1894“ и вторичен екран ROADPAD с камера за заден ход.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт