728 x 90

Tesla няма планове да обновява Model S и Model X

    По-рано тази година различни автомобилни медии публикуваха репортажи, в които сочеха, че Tesla обмисля да лансира сериозно обновени версии на Model S и Model X през есента на 2019 г. Изглежда информациите са били некоректни. Лично идеологът на марката, Илон Мъск, потвърди в Twitter, че това няма да се случи. "Няма да има фейслифт за

    По-рано тази година различни автомобилни медии публикуваха репортажи, в които сочеха, че Tesla обмисля да лансира сериозно обновени версии на Model S и Model X през есента на 2019 г. Изглежда информациите са били некоректни.

    Лично идеологът на марката, Илон Мъск, потвърди в Twitter, че това няма да се случи. "Няма да има фейслифт за Model S и Model X, а само серия от малки подобрения."

    Мъск визира постоянните ъпдейти, които Tesla пуска в подкрепа на двата си флагмански представителя. Най-често те са свързани единствено с промени по софтуера и най-вероятно това ще продължи да бъде тенденцията.

    Последният голям фейслифт за Model S беше през 2017 година. След това, електрическият седан от Калифорния беше обновяван с дребни ъпдейти на няколко пъти.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт