728 x 90

Tesla ще произвежда повече във Фримонт

    Tesla се подготвя да увеличи производството на електромобили в завода си във Фримонт, съобщи агенция Bloomberg, като цитира имейл, разпратен до служителите на компанията. Информацията е от президента на Tesla, отговарящ за автомобилното производство Джером Гилън, който е написал на подчинените си, че компанията ще „достигне нови рекорди по отношение на производството и ефективността му”.

    Tesla се подготвя да увеличи производството на електромобили в завода си във Фримонт, съобщи агенция Bloomberg, като цитира имейл, разпратен до служителите на компанията.

    Информацията е от президента на Tesla, отговарящ за автомобилното производство Джером Гилън, който е написал на подчинените си, че компанията ще „достигне нови рекорди по отношение на производството и ефективността му”.

    От Tesla все още не са коментирали информацията на Bloomberg, но независимите анализатори, следящи развитието на компанията са единодушни, че само увеличаване на производството – първо в Щатите, а след това и в Китай, когато бъде готова тамошната Гигафабрика, ще осигури стабилно развитие на компанията.

    Все още обаче няма конкретна информация за планираното увеличение на производството във Фримонт.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт