728 x 90

Снимаха без камуфлаж новия елмобил от Volkswagen

Снимаха без камуфлаж новия елмобил от Volkswagen

В туит на insideevs.com за пръв път бяха публикувани първи фотографии без камуфлаж на серийния елмобил Volkswagen ID.3. Снимките са направени в Щутгарт. Към момента автомобилният производител вече приема поръчки за електрическата кола, въпреки че премиерата е предвидена за септември по време на Автосалон Франкфурт 2019. В Германия депозитът за VW ID.3 е хиляда евро,

В туит на insideevs.com за пръв път бяха публикувани първи фотографии без камуфлаж на серийния елмобил Volkswagen ID.3. Снимките са направени в Щутгарт.

Към момента автомобилният производител вече приема поръчки за електрическата кола, въпреки че премиерата е предвидена за септември по време на Автосалон Франкфурт 2019. В Германия депозитът за VW ID.3 е хиляда евро, а стойността на колата "в база" не се очаква да прескочи 30 000 евро (без държавните субсидии за елмобили).

Volkswagen ID.3 ще бъде изграден върху модулната платформа MEB, разработена специално за автомобили със "зелени" силови установки. Хечбекът ще бъде комплектован с елмотор за 170 "коня" върху задната ос. Елмобилът ще бъде достъпен с акумулатори за 48, 55 и 62 кВт/ч, които ще позволяват преход без презареждане 330, 420 и 550 км, съответно (съгласно цикъл WLTP).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт