728 x 90

Два елмотора по избор за Honda e

Хонда публикува първите официални фотографии от серийния елмобил Honda e. Освен това, японският производител уточни характеристиките на силовата установка. Публичният дебют на електрическия хечбек ще се състои следвашата седмица на Автосалон Франкфурт 2019. В дизайнерско отношение елмобилът не се отличава от едноименния прототип, показан през пролетта в Женева. Запазени са дори камерите, поставени вместо традиционните

Хонда публикува първите официални фотографии от серийния елмобил Honda e. Освен това, японският производител уточни характеристиките на силовата установка.

Публичният дебют на електрическия хечбек ще се състои следвашата седмица на Автосалон Франкфурт 2019. В дизайнерско отношение елмобилът не се отличава от едноименния прототип, показан през пролетта в Женева.

Запазени са дори камерите, поставени вместо традиционните огледала на предните врати. Салонът с цифров дисплей по цялата широчина на предния панел също е останал без видими изменения.

Петвратката със задно задвижване Honda e ще бъде достъпна с елмотори за 100 киловата (136 к.с.) и 113 киловата (154 к.с.). Въртящият момент и в двата случая съставлява 315 Нм.

Капацитетът от 35,5 кВт/ч на батерията осигурява запас за преход от 220 км и ще се зарежда на 80% за половин час. Ускорението от място до 100 км/ч ще отнема примерно 8 секунди. Във Великобритания, Германия, Франция и Норвегия елмобилът вече достъпен за поръчка, а в другите европейски държави може да се направи предварителна заявка на модела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт