728 x 90

Седмица до премиерата на Кинетик, още снимки

Остават 7 дни, когато на 10 октомври от 19:30 ч. в голямата зала "Джон Атанасов" в София Тех Парк ще се състои премиерата пред широка публика на първия спортен електрически автомобил, създаден от компанията Кинетик от Варна. Програмата на събитието включва презентация на елмобила, използваните в него технологии и на създадените по време на разработката

Остават 7 дни, когато на 10 октомври от 19:30 ч. в голямата зала "Джон Атанасов" в София Тех Парк ще се състои премиерата пред широка публика на първия спортен електрически автомобил, създаден от компанията Кинетик от Варна. Програмата на събитието включва презентация на елмобила, използваните в него технологии и на създадените по време на разработката му иновации.

“Много се вълнуваме, че ще представим автомобила и екипа зад него пред публиката в София. Работим над колата и нейния софтуер вече повече от година и е време да покажем какво сме постигнали. С този проект доказваме, че в България могат да се разработват електрически автомобили и то на възможно най-високо ниво”, споделят от Кинетик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт