728 x 90

Обмисля се електрическа версия на BMW 1-Series

Обмисля се електрическа версия на BMW 1-Series

Актуалното поколение на BMW Серия 1 може да получи своя чисто електрическа версия до две години. За това съобщава британското онлайн издание AutoExpress. Според репортажа, хечбекът ще се явява базово електрическо предложение в гамата на баварците. Работата по него е вече в ход, а скоро най-вероятно ще започнем да виждаме и първи прототипи. Стратегията на

Актуалното поколение на BMW Серия 1 може да получи своя чисто електрическа версия до две години. За това съобщава британското онлайн издание AutoExpress.

Според репортажа, хечбекът ще се явява базово електрическо предложение в гамата на баварците. Работата по него е вече в ход, а скоро най-вероятно ще започнем да виждаме и първи прототипи.

Стратегията на BMW включва 12 електрически и 13 плъг-ин хибридни модели в следващите четири години. При EV-тата, най-луксозен и скъп ще бъде iNext, следван от седана i4 и джипката iX3.

Някъде под тях ще се подреди и i1, както се очаква да се казва електрическата "единичка". Говори се, че i3 ще отстъпи място в сегашния си вид на малък електрически седан с размерите на 3-та Серия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт