728 x 90

Ford показа силуета на нов елкросоувър

    Форд публикува тийзър снимка, даваща представа за външността на новия електрически кросоувър, който ще бъде изпълнен в духа на спортния автомобил Mustang. Премиерата на елмобила е насрочена за 17 ноември, няколко дни преди Автосалон Лос Анджелис 2019. В ранен стадий на разработката проектът носеше името Mach 1, което прави препратка към ранните модификации на оригиналния

    Форд публикува тийзър снимка, даваща представа за външността на новия електрически кросоувър, който ще бъде изпълнен в духа на спортния автомобил Mustang. Премиерата на елмобила е насрочена за 17 ноември, няколко дни преди Автосалон Лос Анджелис 2019.

    В ранен стадий на разработката проектът носеше името Mach 1, което прави препратка към ранните модификации на оригиналния "Мустанг". Освен това, Ford регистрира наименованието Mach E, което би могло да се използва за серийната версия на елмобила.

    Тестовите мулета са се изпитвали през зимата в екстремните условия на Горния полуостров Мичиган на границата между САЩ и Канада. Температурата по време на изпитания е достигала до минус 40 градуса по Целзий.

    Акумулаторите могат да обезпечат на електрическия кросоувър без презареждане преход по-голям от 480 километра. От компанията отбелязаха, че експлоатационната стойност на джипката за пет години или 120 000 км ще бъде примерно с 38% по-малка от модела Ford Escape с традиционен ДВГ.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт