728 x 90

Първи снимки от електрокросоувъра VW ID.4

VW публикува първите тийзър изображения от кросоувъра с електрическа силова установка с наименованието ID.4. Засега на снимките елмобилът е скрит под камуфлаж. Още сега обаче може да се каже, че новият екологичен SUV ще получи чертите на концепта Crozz. Европейските продажби на първия сериен електрически кросоувър от Фолксваген, най-вероятно, ще започнат през 2021 година. Елмобилът

VW публикува първите тийзър изображения от кросоувъра с електрическа силова установка с наименованието ID.4. Засега на снимките елмобилът е скрит под камуфлаж.

Още сега обаче може да се каже, че новият екологичен SUV ще получи чертите на концепта Crozz. Европейските продажби на първия сериен електрически кросоувър от Фолксваген, най-вероятно, ще започнат през 2021 година.

Елмобилът ще бъде изграден върху платформата MEB, която е разработена от Volkswagen изключително за машините с елмотори. По неофициални данни, елкросоувърът може да използва различен тип силови установки. Освен версията с един елмотор, автомобилът ще се предлага в модификация с два силови агрегата, монтирани върху всяка ос.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт