728 x 90

Lister показа своя версия на Jaguar I-Pace

Тунинг фирмата Lister показа първия си изцяло електрически автомобил. Той се базира на серийния Jaguar I-Pace като цената на завършение продукт ще бъде около 125 000 паунда. От фирмата не споменават конкретни детайли около силовата доработка на кросоувъра, но все пак казват, че софтуерни доработки изстискват повече мощност от електромоторите. Резултатът е ускорение от място

Тунинг фирмата Lister показа първия си изцяло електрически автомобил. Той се базира на серийния Jaguar I-Pace като цената на завършение продукт ще бъде около 125 000 паунда.

От фирмата не споменават конкретни детайли около силовата доработка на кросоувъра, но все пак казват, че софтуерни доработки изстискват повече мощност от електромоторите.

Резултатът е ускорение от място до 100 км/ в рамките на около 4.1 секунди. Няма промени и при батериите, което значи, че джипката ще изминава приблизително 380 км с едно зареждане.

Множество компоненти изработени от карбон, включително броните, част от спойлерите и праговете и други, свалят теглото на автомобила със 100 килограма спрямо оригиналната версия.

Добавено е и адаптивно окачване, както и по-спортен боди кит за екстериора. Налични са 60 цветови схеми.

Lister ще сглоби лимитирана серия от модела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт