728 x 90

Peugeot представи e-Expert с до 300 км автономност

    С Peugeot e-Expert френската компания Пежо продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 година. Версията Peugeot e-Expert ще бъде още едно потвърждение за лидерските позиции в лекотоварния сегмент. Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP), специални версии: ще можете да изберете

    С Peugeot e-Expert френската компания Пежо продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 година. Версията Peugeot e-Expert ще бъде още едно потвърждение за лидерските позиции в лекотоварния сегмент.

    Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP), специални версии: ще можете да изберете своя автомобил без компромис. Предвид това, че повечето бизнес клиенти шофират по-малко от 300 км на ден, електрическа версия на Peugeot Expert изглежда логична. Този факт се подсилва от все по-ограничения достъп до градските центрове, като някои градове вече разрешават в тях единствено 100% електрически автомобили.

    Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама, все по-адаптирана към специфични начини на ползване, PEUGEOT EXPERT вече съществува в 100% електрическа версия и стана PEUGEOT e-EXPERT.

    Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията:
    – 50 кВт/ч, за пробег от 200 километра (WLTP),
    – 75 кВт/ч, за пробег от 300 километра (WLTP).

    Оставайки верен на концепцията на Марката PEUGEOT, че не е необходимо да се придобива друг автомобил, за да може да се шофира електрически такъв, PEUGEOT e-EXPERT запазва атлетичния стил на версиите с двигател с вътрешно горене и същия товарен капацитет.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт