728 x 90

Volkswagen очаква да задмине Tesla в бъдеще

    В скорошно свое интервю, босът на Volkswagen – Херберт Дайс – изрази надеждата си, че неговата компания може да задмине Tesla.  В момента немците се намират в безпрецедентен период на инвестиции в технологии за електрически автомобили, които включват и закупуването на софтуерни компании. "Състезанието е отворено," коментира Дайс. "Оптимисти сме, че можем да поддържаме нивото

    В скорошно свое интервю, босът на Volkswagen – Херберт Дайс – изрази надеждата си, че неговата компания може да задмине Tesla. 

    В момента немците се намират в безпрецедентен период на инвестиции в технологии за електрически автомобили, които включват и закупуването на софтуерни компании.

    "Състезанието е отворено," коментира Дайс. "Оптимисти сме, че можем да поддържаме нивото на Тесла, а защо не и да ги задминем. Най-важно сега е темпото, с което се адаптираме към новите технологии, но и мащаба, с който можем да работим."

    Интересното е, че Дайс коментира също така и скорошната си среща с американския президент Доналд Тръмп. Той коментира, че "е много трудно да разбереш какво мисли Тръмп, но все пак се надяваме, че ще избегнем допълнителните тарифи."

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт