728 x 90

Audi A6 Avant плъг-ин хибрид има 362 к.с.

Audi показа и комби версията на плъг-ин хибридния А6. Возилото носи дългото име A6 Avant 55 TFSIe Quattro, зад което се крие хибридна система с възможност за зареждане от контакта. Возилото разполага с 2.0-литров турбо мотор от серията ТFSI, който е подпомаган от електромотор, вграден в 7-степенната автоматична трансмисия с два съединителя. Общата мощност на задвижващия

Audi показа и комби версията на плъг-ин хибридния А6. Возилото носи дългото име A6 Avant 55 TFSIe Quattro, зад което се крие хибридна система с възможност за зареждане от контакта.

Возилото разполага с 2.0-литров турбо мотор от серията ТFSI, който е подпомаган от електромотор, вграден в 7-степенната автоматична трансмисия с два съединителя.

Общата мощност на задвижващия тракт възлиза на 367 к.с. и 500 Нм въртящ момент. Това осигурява ускорение от място до 100 км/ч за само 5.7 секунди, с 0.1 секунда по-бавно от версия седан на същия модел.

Що се отнася до ефективността, моделът може да измине 51 километра само на електрическа енергия измерено по актуалния цикъл WLTP. В електрически режим максималната постижима скорост е 135 км/ч.

Стартовата цена на модела за Германия е 71 940 евро.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт