728 x 90

Плъг-ин хибридно задвижване и за Land Rover Range Rover Velar

Range Rover Velar на Land Rover вече може да се похвали с плъг-ин хибридно задвижване. Налице за стилния купе-SUV е и усъвършенствана нова информационно-развлекателна система и елегантни дизайнерски щрихи. Луксозният SUV от Land Rover, който се намира между Range Rover Evoque и Range Rover Sport в семейната гама, предлага на клиентите перфектния баланс от дизайн

Range Rover Velar на Land Rover вече може да се похвали с плъг-ин хибридно задвижване. Налице за стилния купе-SUV е и усъвършенствана нова информационно-развлекателна система и елегантни дизайнерски щрихи.

Луксозният SUV от Land Rover, който се намира между Range Rover Evoque и Range Rover Sport в семейната гама, предлага на клиентите перфектния баланс от дизайн и технологии – вече и с електрическа мощност. Новият 2.0-литров четирицилиндров P400e plug-in хибрид предлага плавно и изискано задвижване, произвеждайки комбинирани 404 к.с. и 640 Нм въртящ момент от своя 300 к.с. бензинов двигател и 105 kW електрически мотор, с впечатляващо ускорение от 0- 100 км./ч. само за 5,4 секунди.

17,1Wh литиево-йонна батерия, разположена под багажника, може да бъде заредена до 80% само за 30 минути, използвайки точка за бързо зареждане с постоянен ток, или за 1 час 40 минути, използвайки стандартна 7kW кутия за стена. С нулеви емисии в електрически режим и впечатляващ изцяло електрически обхват от 53 км., разход на гориво от 2,2 л./100 км. и емисии на CO2 от само 49 г./км., Range Rover Velar вече е още по-впечатляващ и устойчив.

Новото семейство от 3.0-литрови редови шестцилиндрови двигатели Ingenium също се представя за първи път при Range Rover Velar. Най-новото поколение ефективни бензинови и дизелови двигатели се предлагат с 48-волтова технология mild хибрид (MHEV) за намален разход на гориво и усъвършенствано пътуване. Новите редови шестцилиндрови двигатели, разработени от компанията, се предлагат като варианти D300 (300 к.с. дизел) и P400 (400 к.с.) бензинов със задвижване на всички колела, като всеки от тях е оборудван с въздушно окачване като стандарт за емблематичния комфорт на Range Rover гамата.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт