728 x 90

Рент а кар партньорство между BYD и Hertz в Китай

BYD, най-големият китайски вътрешен автомобилен производител и Hertz Corporation, най-голямата в света марка за използване на коли под наем, обявиха стратегическо партньорство за насърчаване на нови приложения на колите с електрическо задвижване и развитието на този пазар в Китай. В допълнение към партньорството Hertz ще предлага електрическия модел на BYD е6 под наме за китайските

BYD, най-големият китайски вътрешен автомобилен производител и Hertz Corporation, най-голямата в света марка за използване на коли под наем, обявиха стратегическо партньорство за насърчаване на нови приложения на колите с електрическо задвижване и развитието на този пазар в Китай. В допълнение към партньорството Hertz ще предлага електрическия модел на BYD е6 под наме за китайските потребители, общини и държавни агенции.
BYD е лидер в световен мащаб в производството и на батерии, а в електрическото 5-местно возило e6 са вложени акумулатори, изработени с FE технологията – желязо-фосфатна. Батерията може да се похвали с най-висока безопасност, най-дълъг експлоатационен живот и най-екологичната акумулаторна химия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт