728 x 90

"Транспорт и логистика 2012" с акцент върху елмобилите

    Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще открие бизнес форума "Дни на българската индустрия 2012 г." и международното специализирано изложение „Транспорт и логистика”. Oфициалното откриване на форума и изложението е утре, 28 февруари 2012 г., от 10.00 ч в Интер Експо Център, гр. София. В рамките на форума ще бъдат дискутирани технологичните

    Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще открие бизнес форума "Дни на българската индустрия 2012 г." и международното специализирано изложение „Транспорт и логистика”. Oфициалното откриване на форума и изложението е утре, 28 февруари 2012 г., от 10.00 ч в Интер Експо Център, гр. София.
    В рамките на форума ще бъдат дискутирани технологичните и продуктови възможности на българската индустрия. Ще бъде поставен акцент на екологичния транспорт и електромобилите, като един от приоритетите на българската индустриална политика, на фона на европейската стратегия „Европа 2020“. Успоредно с дискусиите в рамките на Дните на българската индустрия, ще се проведе и международна специализирана изложба "Транспорт и логистика 2012".
     
    Организатори са:
    –  Българска стопанска камара,
    –  Асоциация на индустриалния капитал в България,
    –  Индустриален клъстер "Електромобили"
    –  Федерация на научно-техническите съюзи в България,
    –  Българска браншова камара „Машиностроене",
    –  Българска асоциация на електротехниката и електрониката,
    –  Българската браншова камара по електронна промишленост и информатика.
    Форумът се организира с подкрепата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. За специален гост е поканен президентът на Р България г-н Росен Плевнелиев.

    Гръбнак на дискусиите в рамките на форума ще бъдат технологичните и продуктови възможности на българската индустрия. Индустриален клъстер "Електромобили" (ИКЕМ) ще представи бъдещето на българската електромобилна индустрия и важните за нейното развитие фактори – опазване на околната среда, енергията от ВЕИ, иновации и ноу-хау в помощ на "зелената индустрия" електромобилостроене и т.н.
    Успоредно с дискусиите в рамките на Дните на българската индустрия, ще се проведат шест тематични изложби. Представянето на нова техника, оборудване, технологии и цялостни системи за основни индустриални отрасли е традиция и част от емблемата на провежданите в Интер Експо Център професионални бизнес форуми. Стремежът е специалисти и мениджъри от различни държави и индустриални сектори да представят своя научен, технически или производствен потенциал и да разширят деловите и търговските си контакти.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт