728 x 90

Citroen C-Zero и тримата министри

    Всичко, което сте искали да знаете за електрическия автомобил на "шевроните" – само на един клик разстояние От 28 февруари до 02 март 2012 г. в Интер Експо Център – София  се проведе международната специализирана изложба "Транспорт и логистика". Професионалният бизнес-към-бизнес форум, предостави възможности за директни контакти, обмяна на опит и предпоставки за успешно сътрудничество

    Всичко, което сте искали да знаете за електрическия автомобил на "шевроните" – само на един клик разстояние

    От 28 февруари до 02 март 2012 г. в Интер Експо Център – София  се проведе международната специализирана изложба "Транспорт и логистика". Професионалният бизнес-към-бизнес форум, предостави възможности за директни контакти, обмяна на опит и предпоставки за успешно сътрудничество с клиенти и партньори на фирми от бранша. Един от акцентите на тазгодишното изложение са екологичният транспорт, електромобилите и опазването на околната среда.
    Автомотор Корпорация взе участие в изложението като представи 100% електрическия модел на Citroën – C-Zero. Официалното откриване на Транспорт и логистика на 28.02. беше направено от министър Ивайло Московски (министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията). Присъстваха и министър Трайчо Трайков (министър на икономиката, енергетиката и туризма) и неговият заместник-министър с ресор Европейски фондове и хармонизация –  Жулиета Хубенова. След официалното откриване тримата министри се запознаха и тестваха електромобила на Citroën.

     

    Citroen C-Zero – ръководство за експлоатация (.PPT)

    ""

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт