728 x 90

Infiniti M35h с вредни емисии до 160 г/км СО2

    – По-ниските емисии на CO2 отреждат място на най-новия хибрид на Infiniti под прага на данъчно облагане за вредни емисии – По-ниски разходи за водачите и фирмите (според страната) – Промените позволяват още по-продължително шофиране в безшумен режим без вредни емисии  – Същата скорост като преди – и малко повече икономичност Infiniti, луксозната марка автомобили

    – По-ниските емисии на CO2 отреждат място на най-новия хибрид на Infiniti под прага на данъчно облагане за вредни емисии
    – По-ниски разходи за водачите и фирмите (според страната)
    – Промените позволяват още по-продължително шофиране в безшумен режим без вредни емисии 
    – Същата скорост като преди – и малко повече икономичност

    Infiniti, луксозната марка автомобили от Япония, потвърди, че е свела емисиите на CO2 на M35h, модел 2012 г. до 159 г/км. Тази промяна отрежда място на хибридния седан под широкоразпространения праг на данъчно облагане за вредни емисии и в допълнение към отличната скорост и ниския разход на гориво на модела отправя още по-примамливо предложение за фирмените автомобилни паркове в Европа.
    Вместо да се осланят на изменения на спецификациите като гуми с намалено съпротивление при въртене, инженерите на Infiniti откриха технологично решение за намаляване на емисиите на CO2. Ключовите подобрения на прецизността на електромотора и зареждането на акумулатора позволяват на Infiniti M35h да разчита в по-голяма степен на безшумната електрическа енергия при студен старт, извеждайки ползите отвъд по-ниските текущи разходи.
    Освен че намаляват емисиите на CO2, промените намаляват допълнително вече ниския разход на гориво на M35h.  Комбинираният разход на бензиново-електрическия двигател с 364 к.с. пада от 7,0 на 6,9 л/100 км, при извънградско шофиране от 5,7 на 5,6 л/100 км, а при градския цикъл Infiniti M35h е по-икономичен с 0,2 литра до 9,0 л/100 км.
    „Infiniti M35h вече е популярен сред фирмите, които търсят луксозен седан без компромиси в динамиката и разхода на гориво“, споделя Гийом Пелтро, търговски директор на Infiniti в Европа: "Сега вече без компромиси и с текущите разходи, M35h – модел 2012 г., предлага на корпоративните клиенти изкусителен и едновременно практичен автомобил – една комбинация, която смятаме, че ще им допадне.“
    По-бърз от конкурентните хибриди на Posrche и BMW с ускорение от 0-100 км/ч за само 5,5 секунди, M35h потвърди позицията си на шампион в динамиката през 2011 г., когато официално влезе в Книгата на световните рекорди на Гинес като най-бързо ускоряващ хибриден седан на света.
    Новаторският подход към разхода на гориво на Infiniti в ежедневното шофиране също беше потвърден от независима страна. В тест на разхода на гориво във Великобритания през 2011 г. M35h постигна цялостен резултат от 6,49 л/100 км, който е с 6% по-добър от обявения разход – докато всички останали участващи хибриди не успяха да постигнат официалния си разход на гориво – някои изразходваха с 18% повече. Впечатляващото е, че Infiniti M35h измина безшумно на електрическа енергия почти половината от 596-те километра на тестовото разстояние.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт