728 x 90

Гари Невил се захвана с еко дейност

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед (където до лятото ще рита българската футболна звезда Димитър Бербатов), Гари Невил е основател на организацията Sustainability in Sport (Устойчиво развитие на спорта) и в качеството си на такъв демонстрира ангажимента си към устойчивото развитие и екологични проблеми по време на речта си в първата в света карбонова галерия Carbon

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед (където до лятото ще рита българската футболна звезда Димитър Бербатов), Гари Невил е основател на организацията Sustainability in Sport (Устойчиво развитие на спорта) и в качеството си на такъв демонстрира ангажимента си към устойчивото развитие и екологични проблеми по време на речта си в първата в света карбонова галерия Carbon Footprinting Gallery в Лондон, основана от Carbon Trust. В еко проявата участват водещи световни марки и организации: Manchester United, BT, Danone, Dyson, The Football Association, Formica Group, The Go-Ahead Group, Greener Planet, Loomis, SodaStream, Tarmac, Tesco, Walkers и Whitbread.
Изложбата в Лондон съвпада с ново изследване на климата от Carbon Trust  за съществуващото разделение в отношението на поколението "Y" за намаляване на въглеродните емисии в Изтока и Запада. Проучването, което поставя еко въпроса пред 2500 млади хора на възраст 18-25 год. от пет континента – в Бразилия, Китай, Южна Африка, Южна Корея, Великобритания и САЩ, се опита да разбере дали потребителите от утрешния ден са загрижени за изменението на климата и дали те подкрепят брендовете, които взимат мерки за намаляване на въглеродните си емисии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт