728 x 90

Китайска компания вади електрическо купе с четири врати

Китайска компания вади електрическо купе с четири врати

На задаващото се изложение в Шанхай по-късно този месец китайската фирма Changan ще покаже прототип на четириврато купе, което ще се задвижва от електрическа система. По предварителна информация, максималната мощност на возилото ще бъде 167 к.с., а пиковият въртящ момент ще достига 335 Нм. Интересното е, че Changan съобщава за ускорение от място до 100

На задаващото се изложение в Шанхай по-късно този месец китайската фирма Changan ще покаже прототип на четириврато купе, което ще се задвижва от електрическа система. По предварителна информация, максималната мощност на возилото ще бъде 167 к.с., а пиковият въртящ момент ще достига 335 Нм.

Интересното е, че Changan съобщава за ускорение от място до 100 км/ч за само 4.12 секунди, което с оглед на неособено голямата мощност звучи доста изненадващо. От първата снимка на колата става ясно, че тя ще прилича доста на моделите на Honda от високия клас и по-точно на американското подразделение Acura – дори и емблемата ясно копира тази на японците.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт