728 x 90

Ето я първата кола на Apple!

Разработката на първия автомобил в историята на Apple е в секретна лаборатория в центъра на Берлин, твърди Frankfurter Allgemeine Zeitung. Според немския вестник електрическата кола ще излезе на пазара през 2020 г., а производството ще бъде възложено на австрийската корпорация Magna Steyr. Проектът с името Project Titan се провежда на секретно място в Берлин. ръководител

Разработката на първия автомобил в историята на Apple е в секретна лаборатория в центъра на Берлин, твърди Frankfurter Allgemeine Zeitung. Според немския вестник електрическата кола ще излезе на пазара през 2020 г., а производството ще бъде възложено на австрийската корпорация Magna Steyr.

Проектът с името Project Titan се провежда на секретно място в Берлин. ръководител на екипа от специалисти е бившият главен инженер на Tesla и Aston Martin Крис Порит. В началото, през 2019 г., електромобилът на Apple ще бъде достъпен само под аренда и в рамките на програми за споделено ползване, тъй като американците нямало да могат да развият дилърска и сервизна мрежа достатъчно бързо.

Междувременно, китайският сайт Аutohome публикува снимка на автомобил, за която се твърди, че е iCar.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт