728 x 90

Инженер на Porsche: Ludicrous Mode на Tesla е само фасада

Инженер на Porsche: Ludicrous Mode на Tesla е само фасада

В интересен разговор с инженери на Porsche, хора от Automobile Magazine разкриват първи подробности около серийната версия на Mission E. Но далеч по-интересно е, че един от инженерите на немската марка си позволява да окачестви Tesla Model S и наличният при този модел Ludicrous Mode като измама. По неговите думи, този режим на движение няма

В интересен разговор с инженери на Porsche, хора от Automobile Magazine разкриват първи подробности около серийната версия на Mission E.

Но далеч по-интересно е, че един от инженерите на немската марка си позволява да окачестви Tesla Model S и наличният при този модел Ludicrous Mode като измама.

По неговите думи, този режим на движение няма никакъв смисъл, тъй като изстисква максимумът от автомобила, включително и от неговите батерии, и по този начин енергията в машината приключва много бързо.

Очаква се Porsche да не подходи толкова крайно към задвижването, като инженерите споделят, че ще видим "истинско Porsche", което няма да губи електрическата си енергия толкова бързо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт