728 x 90

Faraday Future тества автономни технологии

    Новият автомобилен производител Faraday Future подходи доста хитро към разработването и тестването на нови технологии. От компанията използваха автомобил Lincoln MKZ, в който са скрили част от своите нови разработки. Смята се, че конкурентът на Tesla работи основно върху системи, които ще контролират возилото без участието на шофьор. Разбира се, едновременно с това се изпитват

    Новият автомобилен производител Faraday Future подходи доста хитро към разработването и тестването на нови технологии. От компанията използваха автомобил Lincoln MKZ, в който са скрили част от своите нови разработки.

    Смята се, че конкурентът на Tesla работи основно върху системи, които ще контролират возилото без участието на шофьор. Разбира се, едновременно с това се изпитват и задвижващи електрически системи.

    Faraday Future загатна как вижда бъдещето на автомобилния сектор с представянето на концепта FFZERO1 по време на изложението за електроника CES тази година. Машината с визия на кола на Батман разполага с 1000 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт