728 x 90

Karma конкурира Tesla със соларен хибрид за $115 000 (+ видео)

Karma конкурира Tesla със соларен хибрид за $115 000 (+ видео)

Американската компания Karma Automotive, наследник на Fisker Automotive, показа възродения модел Fisker Karma. Сега хибридният седан е получил името Karma Revero. Дизайнът на новата "Карма" на практика няма големи промени, но представители на Karma Automotive Заявиха, че екологичното возило е претърпяло "значителна модернизация на електрониката, окабеляването, батериите и системата за зареждане". Колата е получила редица

Американската компания Karma Automotive, наследник на Fisker Automotive, показа възродения модел Fisker Karma. Сега хибридният седан е получил името Karma Revero.

Дизайнът на новата "Карма" на практика няма големи промени, но представители на Karma Automotive Заявиха, че екологичното возило е претърпяло "значителна модернизация на електрониката, окабеляването, батериите и системата за зареждане". Колата е получила редица възли и агрегати от BMW, включително управляващата електроника, комплектовка за силовата установка и устройство за дозареждане на акумулаторите.

Освен това, Karma Revero притежава модернизирани слънчеви батерии на покрива, които ше трябва да генерират достатъчно енергия, за да увеличат прехода на автомобила с едно зареждане. Revero притежава и нова информационно-развлекателна система.

Останалите подробности за хибридния седан ще станат известни след неговата официална премиера, която е насрочена за 8 септември. Стойността на Karma Revero варира около 115 хиляди долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт