728 x 90

130 000 долара за Karma Revero (допълнено с видео)

130 000 долара за Karma Revero (допълнено с видео)

Възроденият Fisker Karma, който излиза на пазара като Karma Rivero и се произвежда от друга компания, ще се предлага за 130 000 долара, което с 30% повече от оригинала. Новата компания, която произвежда Revero се казва Karma Automotive и е собственост на китайците от Wanxiang. Луксозният plug-in хибрид прави нов опит да спечели сърцата на

Възроденият Fisker Karma, който излиза на пазара като Karma Rivero и се произвежда от друга компания, ще се предлага за 130 000 долара, което с 30% повече от оригинала. Новата компания, която произвежда Revero се казва Karma Automotive и е собственост на китайците от Wanxiang.

Луксозният plug-in хибрид прави нов опит да спечели сърцата на купувачите, като производителите му твърдят, че всички проблеми, тормозили Karma на Fisker са вече отстранени. Автомобилът все още се задвижва от 4-цилиндров бензинов двигател, идващ от GM с мощност 260 конски сили, но електрическата част на задвижването е сериозно подобрена, благодарение на съвместната работа с BMW.

Капацитетът на батерията е увеличен от 20,4 kWh на 21,4 kWh, с което идва и увеличаване на пробега на електричество – от 51 на 80 километра. Батерията на Revero вече може да се зарежда на 40 kW, а капацитетът на системата, която зарежда батерията при работата на двигателя е увеличен двойно на 6,6 kW.

В режим Sport ускорението на Karma Revero от 0 до 96 км/ч става за 5,4 секунди, което е с 1 секунда по-добро постижение от това на Karma Fisker. В интериора акцентът е върху напълно новата инфотейнмънт система, която работи както с Apple CarPlay, така и с Android Auto. Компанията вече приема поръчки за Karma Revero, а производството ще е в новия завод на Karma в Морено Вали, Калифорния.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт