728 x 90

Цената на електрическите Peugeot Ion и Citroen C-Zero падна на 21 800 евро

Цената на електрическите Peugeot Ion и Citroen C-Zero падна на 21 800 евро

Концернът PSA подложи на лек фейслифт и модернизация давта си електрически близнака Citroen C-Zero и Peugeot Ion. Градските екологични коли вече сттуравт 21 800 евро, като в Германия цената им пада с 5 бона, ако се ползва специалната субсидия от правителството. Двете возила бяха пуснати на пазара през 2009 г. Електрическият мотор продължава да е

Концернът PSA подложи на лек фейслифт и модернизация давта си електрически близнака Citroen C-Zero и Peugeot Ion. Градските екологични коли вече сттуравт 21 800 евро, като в Германия цената им пада с 5 бона, ако се ползва специалната субсидия от правителството. Двете возила бяха пуснати на пазара през 2009 г.

Електрическият мотор продължава да е с мощност 49 квт и 196 Нм. Пробегът от 150 километра също остава непроменен (по каталог). Времето за зареждане на батерията в зависимост от контакта е 6 (14 А) или 11 часа (8А). С помощта на станция за бързо зареждане времето за пълнене на батерията е съкратено до 30 минути при 80% от капацитета.

Сега литиево-йонната може да бъде използвана и за съхранение на мобилна енергия. Защитата на пешеходците е подобрена с нови елементи в предната част.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт