728 x 90

Купуваш електрически Renault Zoe – получаваш кола с ДВГ за 20 дена в годината

Купуваш електрически Renault Zoe – получаваш кола с ДВГ за 20 дена в годината

Renault обяви, че Омникар Ауто, оторизиран дилър на марката в България, ще предоставя бонус автомобил с двигател с вътрешно горене при покупката на напълно електрическото Zoe. Автомобилът ще може да се използва в рамките на 20 дни годишно при необходимост от пътуване до места, които са извън пробега на компактния модел. Предложението е валидно в

Renault обяви, че Омникар Ауто, оторизиран дилър на марката в България, ще предоставя бонус автомобил с двигател с вътрешно горене при покупката на напълно електрическото Zoe. Автомобилът ще може да се използва в рамките на 20 дни годишно при необходимост от пътуване до места, които са извън пробега на компактния модел.

Предложението е валидно в рамките на пет години от датата на закупуване на автомобила. Клиентите ще имат възможността да разпределят предоставените 20 дни годишно спрямо техните желания – еднократно или на части. Офертата включва специални условия за лизинг с лихвен процент от 3.3% с цел стимулиране на екологичния електрически транспорт. Промоцията при покупка на нов автомобил Renault Zoe е валидна до 31.12.2017.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт