728 x 90

Сензация: готов е първият български Plug-in Hybrid

Създателят на българската компания за суперколи Sin Cars Росен Даскалов обяви във фейсбук, че на Автосалон Женева 2018, ще представи плъг-ин хибриден вариант на модела R1 550. Това е и първият БГ автомобил в историята с Plug-in Hybrid система. "Ексклузивността и емоцията от шофирането на атмосферен V8 е удоволствие, вълнуващо и безплатно, което не може

Създателят на българската компания за суперколи Sin Cars Росен Даскалов обяви във фейсбук, че на Автосалон Женева 2018, ще представи плъг-ин хибриден вариант на модела R1 550. Това е и първият БГ автомобил в историята с Plug-in Hybrid система.

"Ексклузивността и емоцията от шофирането на атмосферен V8 е удоволствие, вълнуващо и безплатно, което не може да се усети в претъпканите улици на съвременните градове. За да се справим с този проблем, въвеждаме градска Plug-in Hybrid система, която ви позволява да шофирате 60 км на чисто електричество с максимална скорост от 100 км/ч – без замърсяване, като през това време мощността на двигателя отзад е в готовност, когато излезете на открит път. Моделът ще бъде представен на Международното автомобилно изложение в Женева 2018", обяснява в социалната мрежа Даскалов.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт