728 x 90

Китай вади конкурент на Renault Twizy

    Китайската компания Beijing LinkData Technologies разпространи тийзър от малкия електромобил U-Bike, който може да се превърне в конкуренция на френския хит Renault Twizy. Премиерата на електрическия автомобил ще се състои през януари на изложението за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас. Засега за колата е известно само това, че габаритната дължина ще е около

    Китайската компания Beijing LinkData Technologies разпространи тийзър от малкия електромобил U-Bike, който може да се превърне в конкуренция на френския хит Renault Twizy. Премиерата на електрическия автомобил ще се състои през януари на изложението за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас.

    Засега за колата е известно само това, че габаритната дължина ще е около метър, а теглото – 180 кг. Съдейки по изображението, китайският елмобил ще има големи предни фарове, както и отворена кабина.

    U-Bike ще получи подвижна литиево-йонна батерия от Panasonic, благодарение на която електрическият автомобил може да пътува до 100 километра без презареждане.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт