728 x 90

И Volkswagen ще предлага изкупуване на новите дизели

И Volkswagen ще предлага изкупуване на новите дизели

По подобие на BMW, Volkswagen също обяви, че стартира програма за изкупуване на нови дизелови автомобили. Условията това да се случи са няколко. Става дума за чисто нови автомобили или такива до една година. Ако те попадат под някаква форма под забрана за движение в Германия, поради ограничаване на дизеловите автомобили, то тогава идва намесата

По подобие на BMW, Volkswagen също обяви, че стартира програма за изкупуване на нови дизелови автомобили. Условията това да се случи са няколко.

Става дума за чисто нови автомобили или такива до една година. Ако те попадат под някаква форма под забрана за движение в Германия, поради ограничаване на дизеловите автомобили, то тогава идва намесата на производителя.

Той ще предложи на собствениците да върнат машината си и тя да бъде заменена с друга, която отговаря на рестрикциите в съответния град или район.

Новата гаранция ще бъде валидна също така за автомобили купени от 1 април до края на годината. В следващите три години те ще могат да се възползват от услугата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт