728 x 90

Концептът QX Inspiration предшества електрическото бъдеще на Infiniti

    Infiniti показа чисто новия си концептуален автомобил QX Inspiration, който ще видим под прожекторите на изложението в Детройт по-късно този месец. Електрическият кросоувър има важната цел да представи нови технологии и дизайн, които ще виждаме все по-често в бъдещите серийни модели на марката. В основите на джипката стои чисто нова платформа, създадена специално за електрически

    Infiniti показа чисто новия си концептуален автомобил QX Inspiration, който ще видим под прожекторите на изложението в Детройт по-късно този месец. Електрическият кросоувър има важната цел да представи нови технологии и дизайн, които ще виждаме все по-често в бъдещите серийни модели на марката.

    В основите на джипката стои чисто нова платформа, създадена специално за електрически автомобили. Дизайнът пък ще вдъхнови задаващите се EV-та от японците.

    QX е втората студия от серията Inspiration. През миналата година видяхме Q Inspiration, който пък загатна за електрификацията на колите извън SUV и кросоувър гамата на бранда. Пълните подробности по отношение на задвижването и технологиите в концепта ще станат ясни на 14 януари, когато се дава старт на прес дните от салона в Детройт.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт