728 x 90

Pininfarina ще помага за новия хибрид Karma Revero

Pininfarina ще помага за новия хибрид Karma Revero

Karma Automotive обяви за постигнато съглашение за сътрудничество с италианското студио Pininfarina. Контрактът е подписан в съответствие със стратегията Value-Forward, същината на която е разработки от интелектуален характер, както и в областта на електрификацията, ноу-хау и т.н. "Карма" преди това се договори и с BlackBerry, който ще се заеме с решения в областта на електрониката

Karma Automotive обяви за постигнато съглашение за сътрудничество с италианското студио Pininfarina. Контрактът е подписан в съответствие със стратегията Value-Forward, същината на която е разработки от интелектуален характер, както и в областта на електрификацията, ноу-хау и т.н.

"Карма" преди това се договори и с BlackBerry, който ще се заеме с решения в областта на електрониката и различните мултимедийни системи. Pininfarina е поредния партньор в корпорацията.

Резултат от колаборацията между партньорите ще стане новият автомобил Karma Revero, а по-точно – следващото поколение на неговия хибрид. Второто поколение на колата се очаква да бъде представено на изложението в Шанхай през тази година.

Трябва се каже, че в момента Karma продава изключително в Северна Америка. Показването на новия хибрид в Китай само по себе си говори за разширение на пазарния обхват.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт