728 x 90

10 плъг-ин модела от Mercedes до края на годината

10 плъг-ин модела от Mercedes до края на годината

2019 ще бъде годината на плъг-ин хибридните модели за Mercedes-Benz. Компанията планира да разполага с не по-малко от 10 PHEV представителя преди началото на 2020 година. Въпросните машини ще получат логото EQ, което немците ще дават на бъдещите си електрифицирани представители. Първите кандидати за PHEV версии са GLC и GLE, а скоро след това ще видим

2019 ще бъде годината на плъг-ин хибридните модели за Mercedes-Benz. Компанията планира да разполага с не по-малко от 10 PHEV представителя преди началото на 2020 година.

Въпросните машини ще получат логото EQ, което немците ще дават на бъдещите си електрифицирани представители. Първите кандидати за PHEV версии са GLC и GLE, а скоро след това ще видим и хибриден A-Class.

В следващия етап от хибридизация, Mercedes ще "сложи контакт" на други компактни представители, включително B-Class и GLA. Към момента фирмата разполага с PHEV варианти на C-Class, E-Class и S-Class, като при първите два модела съществуват дизелови и бензинови PHEV модификации.

Компанията предполага, че до 2025 година чисто електрическите, хибриднити и плъг-ин хибридните коли ще съставляват около 40 процента от общите продажби на бранда.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт