728 x 90

Tesla помисли и за кучетата, оставени сами в колата (допълнено с видео)

Tesla помисли и за кучетата, оставени сами в колата (допълнено с видео)

Tesla включи в последното обновление на софтуеъра, който ръководи част от функциите на електромобилите на марката и т.нар. „кучешки режим”. Илън Мъск призна, че това е станало по молба на много собственици на Model 3. Става въпрос за активиране на климатика и аудиосистемата, когато вратите и прозорците на колата са затворени. Така собствениците вече ще

Tesla включи в последното обновление на софтуеъра, който ръководи част от функциите на електромобилите на марката и т.нар. „кучешки режим”. Илън Мъск призна, че това е станало по молба на много собственици на Model 3.

Става въпрос за активиране на климатика и аудиосистемата, когато вратите и прозорците на колата са затворени. Така собствениците вече ще могат да оставят спокойно кучетата си в колата без да се притесняват, че те ще станат жертва на бързо покачващата се температура в купето.

В същото време на екрана на инфотейнмънт системата излиза надпис: „Собственикът ми се връща скоро”, като екранът показва и температурата, която климатикът поддържа в купето.

Ако при по-дългото използване на този режим зарядът на батерията падне до 20 процента, собственикът на колата получава съобщение на телефона си.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт