728 x 90

Cupra Formentor e хибриден концепт с 241 к.с.

Cupra Formentor e хибриден концепт с 241 к.с.

Cupra ще използва изложението в Женева, за да представи първия модел, създаден специално за новата испанска марка част от SEAT. Возилото носи името Formentor и е все още в концептуална форма. Студията ще загатва за посоката на развитие на Cupra, а именно хибридизирани спортни коли от всякакъв тип. Tormentor има електрифицирана задвижваща система и купе

Cupra ще използва изложението в Женева, за да представи първия модел, създаден специално за новата испанска марка част от SEAT. Возилото носи името Formentor и е все още в концептуална форма.

Студията ще загатва за посоката на развитие на Cupra, а именно хибридизирани спортни коли от всякакъв тип. Tormentor има електрифицирана задвижваща система и купе на спортен кросоувър.

Ако в концепта откривате линии, които наподобяват Tarraco, това е така, тъй като джипката се базира именно на този модел. Все пак, почти всеки екстериорен детайл е получил различна форма, което допринася за цялостното непознато усещане при гледане на автомобила.

Както стана дума, под капака място намира малък турбо мотор, който се подпомага от електромотор за системна мощност от 241 к.с. Испанците не разпространяват много информация засега, но все пак споменават, че само на ток Formentor може да измине до около 50 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт