728 x 90

Пикапът на Tesla идва тази есен

Пикапът на Tesla идва тази есен

Чрез създателя си Илон Мъск Tesla анонсира втора голяма премиера за тази година. Става дума за появата на първия пикап на марката като дебютът ще се случи тази есен. Чрез туит като коментар към директен въпрос, Мъск коментира, че машината ще бъде изключително иновативна и дори може би ще се стори твърде футуристична за някои

Чрез създателя си Илон Мъск Tesla анонсира втора голяма премиера за тази година. Става дума за появата на първия пикап на марката като дебютът ще се случи тази есен.

Чрез туит като коментар към директен въпрос, Мъск коментира, че машината ще бъде изключително иновативна и дори може би ще се стори твърде футуристична за някои потребители.

Най-вероятно, калифорнийците ще организират специално събитие за премиерата на модела, тъй като от компанията не посещават големите автомобилни салони, както другите производители от бранша.

Далеч преди дебюта на електрически пикап, още по-късно тази седмица, Тесла ще покаже новия си кросоувър Model Y. Той ще се позиционира под Model X и ще се явява по-бюджетно предложение в стила на Model 3 спрямо Model S.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт