728 x 90

Porsche Taycan Cross Turismo идва догодина

Porsche Taycan Cross Turismo идва догодина

Porsche ще представи електрическия Taycan през септември тази година, а за 2020 е насрочен дебютът на кросоувър версията на модела Cross Turismo. Това е сериозна промяна на графика, основно за да не изостане марката от развитието на SUV вълната в световен мащаб, а когато се появиха първите информации за Cross Turismo се смяташе, че версията

Porsche ще представи електрическия Taycan през септември тази година, а за 2020 е насрочен дебютът на кросоувър версията на модела Cross Turismo. Това е сериозна промяна на графика, основно за да не изостане марката от развитието на SUV вълната в световен мащаб, а когато се появиха първите информации за Cross Turismo се смяташе, че версията на Taycan ще е готова към края на 2021.

Електрификацията е следващото важно нещо в развитието на Porsche, като към Taycan и версията му Cross Turismo трябва да добавим и следващото поколение на Macan, което ще има изцяло електрическа версия.

Прогнозите на марката са, че до 2025 година половината от продажбите на Porsche ще са на електрически или plug-in хибриди. А тази година трябва да се реши дали популярния Boxster също ще получи електрификация, с което новите технологии на задвижване започват настъпление и в най-важната моделна гама на Porsche.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт