728 x 90

Поредно изображение от електрическия пикап на Tesla

Поредно изображение от електрическия пикап на Tesla

Миналата седмица по време на презентацията на електрическия кросоувър Model Y пред публиката беше показан първия официален тийзър от бъдещия пикап на Tesla. На изображението може да се види контурно светодиодно осветление, разположено (вероятно) върху товарната платформа. Вече е известно, че без презареждане пикапът на Тесла може да преодолява до 800 километра. Премиерата на този

Миналата седмица по време на презентацията на електрическия кросоувър Model Y пред публиката беше показан първия официален тийзър от бъдещия пикап на Tesla. На изображението може да се види контурно светодиодно осветление, разположено (вероятно) върху товарната платформа.

Вече е известно, че без презареждане пикапът на Тесла може да преодолява до 800 километра. Премиерата на този елмобил се очаква до края на годината, но все още има малко информация за него.

От туитовете на Илън Мъск засега е известно, че в базовото оборудване на пикапа ще влиза двумоторна силова установка, динамически настройващо се окачване в зависимост от товара и автопаркиране. А вратата на товарното отделение ще може да се спуска до земята.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт