728 x 90

Класическата джипка Ford Bronco премина на елтяга (видео)

    Американската инжинирингова фирма Zero Labs Automotive представи собствена версия на класическата джипка Ford Bronco, която е преправена за напълно електрическа тяга. Стойността на елмобила, който ще бъде в ограничен тираж, съставлява $250 хиляди. Панелите в тялото на офроудъра са изпълнени от композитни материали, а в оформлението на интериора е използвано естествено дърво, в това число

    Американската инжинирингова фирма Zero Labs Automotive представи собствена версия на класическата джипка Ford Bronco, която е преправена за напълно електрическа тяга. Стойността на елмобила, който ще бъде в ограничен тираж, съставлява $250 хиляди.

    Панелите в тялото на офроудъра са изпълнени от композитни материали, а в оформлението на интериора е използвано естествено дърво, в това число бамбук и орех, както и кожа. Освен това, в салона се е появило цифрово табло, изпълнено в стила на циферблатите на класическия всъдеход.

    Електрическият Ford Bronco се привежда в движение с помощта на 269-киловатов агрегат (360 конски сили). При това елмоторът работи съвместно с петстепенна механична скоростна кутия, докато повечето елмобили ползват трансмисия с една-единствена предавка.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт