728 x 90

VW разкри "скелета" на e-Golf (видео)

Фолксваген реши да демонстрира устройството на колата, което обичайно е скрито от погледа на хората. Инженерите на компанията специално разработиха макет "скелет" на електрическия модел e-Golf. Резултатът под името eGon ще бъде показан на изложението за технически постижения IdeenExpo в Хановер. Участниците в събитието ще може чрез "скелета" детайлно да разгледат всички възли и агрегати

Фолксваген реши да демонстрира устройството на колата, което обичайно е скрито от погледа на хората. Инженерите на компанията специално разработиха макет "скелет" на електрическия модел e-Golf. Резултатът под името eGon ще бъде показан на изложението за технически постижения IdeenExpo в Хановер.

Участниците в събитието ще може чрез "скелета" детайлно да разгледат всички възли и агрегати на елмобила. За целта са демонтирани всички панели от тялото и са останали детайлите по електрозавиждането и окабеляването.

Макетът е функционален и предназначен да покаже на почитателите на автомобилите сложността на конструкцията на електрическия голф. Силовата установка на возилото се състои от елмотор за 136 к.с. и 290 Нм въртящ момент, разместен на предната ос и батерии със заявен капацитет 38,5 кВт/ч за преход без презареждане между 190 (реален пробег) и 300 км (при идеални условия).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт