728 x 90

Porsche Cayenne Coupe Hybrid дебютира по-късно тази година

По време на медийно събитие на Porsche в Австрия, ръководни мениджъри в компанията са потвърдили, че по-късно тази година ще видим хибридна версия на новия Cayenne Coupe.  Почти със сигурност задвижващата система в този автомобил ще бъде идентична с тази в Cayenne E-Hybrid. Това означава, че атлетичният купе-SUV ще разполага с 455 к.с. и 700 Нм

По време на медийно събитие на Porsche в Австрия, ръководни мениджъри в компанията са потвърдили, че по-късно тази година ще видим хибридна версия на новия Cayenne Coupe. 

Почти със сигурност задвижващата система в този автомобил ще бъде идентична с тази в Cayenne E-Hybrid. Това означава, че атлетичният купе-SUV ще разполага с 455 к.с. и 700 Нм въртящ момент.

На по-късен етап, немците ще добавят и втора хибридна версия на модела, която ще носи индекса Turbo S E-Hybrid. Тук електрифициран V8 мотор ще генерира 680 к.с. и 850 Нм въртящ момент.

В зоната на спекулациите засега остава информацията, че Cayenne Coupe може да получи и 4.0-литровия мотор на Lamborghini Urus. Ако все пак подобен трансфер се случи, то джипката ще се сдобие с мощност от 641 к.с. и ще се позиционира над Turbo варианта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт