728 x 90

Фейслифтът на VW Arteon донесе R и Shooting Brake версии

Volkswagen Arteon се появи на европейския пазар през 2018 година, а сега, в средата на 2020 г., моделът получава подробен фейслифт. Новостите са сериозни и включват стилна комби версия, която носи името Shooting Brake. В интериора возилото, както и всички останали модификации, получават изцяло нова централна конзола с дигитално управление на климатичната система и по-голям

Volkswagen Arteon се появи на европейския пазар през 2018 година, а сега, в средата на 2020 г., моделът получава подробен фейслифт.

Новостите са сериозни и включват стилна комби версия, която носи името Shooting Brake. В интериора возилото, както и всички останали модификации, получават изцяло нова централна конзола с дигитално управление на климатичната система и по-голям дисплей.

В продажба влиза и плъг-ин хибридна версия с 215 к.с. и 400 Нм въртя момент. Автономията само на електрическа енергия ще бъде в рамките на около 50-60 километра.

Безспорно новата звезда в семейството е спортната версия R. Точните данни за задвижващата система тук не са ясни, но пък се знае, че моделът ще предлага 315 конски сили.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт