728 x 90

Италианска фирма подготвя първата в света "хипер лимузина"

Снимките, които виждате прикачени в галерията, показват почти завършения вид на чисто новия автомобил Aznom Palladium. Най-вероятно не сте чували за марката до момента, но тя идва от Италия и има за цел да създаде първата в историята на индустрията "хипер лимузина". Всъщност, формата на Palladium не е много определена. От една страна, имаме издължен

Снимките, които виждате прикачени в галерията, показват почти завършения вид на чисто новия автомобил Aznom Palladium. Най-вероятно не сте чували за марката до момента, но тя идва от Италия и има за цел да създаде първата в историята на индустрията "хипер лимузина".

Всъщност, формата на Palladium не е много определена. От една страна, имаме издължен профил подобен на седан с изнесен извън купето багажник. От друга, визолото е вдигнато нагоре и се движи върху огромни гуми, наподобявайки офроуд автомобил или поне съвременен SUV.

В дизайнерско отношение също е доста трудно да определим какво точно са искали да направят хората от Aznom. Отпред откриваме определено подчертани препратки към Rolls-Royce, a пък LED лентата в задната част ни напомня силно оформлението на Lamborghini Urus.

Височината на кабината ще бъде около два метра. Тези внушителни размери нареждат машината почти на равно с актуалния пикап Ford F-150.

Всичко се очаква да бъде разкрито съвсем скоро. Aznom обещава дебют в края на месеца, когато ще разберем цената на модела, както и подробности за задвижващия агрегат. Засега не е ясно дали Palladium е разработка от нулата или се базира на вече съществуващ сериен модел.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт