728 x 90

Hyundai разпространи първи изображения от следващото поколение Tucson

Hyundai днес разкри първите изображения на изцяло новия си Tucson. Новите акценти в дизайна включват най-новата еволюция на фирмената архитектура на фаровете на Hyundai, наречена „Parametric Hidden Lights“и двойно оформление на интериора, което предлага персонализирано пространство, интуитивно оптимизирано за високотехнологична атмосфера. Изображенията намекват за иновативни характеристики, които отрзаяват новата поразяваща същност на Tucson. Световната дигитална

Hyundai днес разкри първите изображения на изцяло новия си Tucson. Новите акценти в дизайна включват най-новата еволюция на фирмената архитектура на фаровете на Hyundai, наречена „Parametric Hidden Lights“и двойно оформление на интериора, което предлага персонализирано пространство, интуитивно оптимизирано за високотехнологична атмосфера. Изображенията намекват за иновативни характеристики, които отрзаяват новата поразяваща същност на Tucson.

Световната дигитална премиера на изцяло новия Tucson ще се състои в 02:30 CEST на 15 септември. Лайвстриймът, тийзър видео и изображения ще бъдат достъпни на hyundai.com и в социалните медийни канали на Hyundai.

„Мисията на„ Sensuous Sportiness “е да повиши емоционалните качества на автомобилния дизайн. Искаме нашите клиенти да се чувстват трогнати. С изцяло новия Tucson въвеждаме неговата еволюция и окончателно изявление за неудържимия инертен ход на Hyundai “, каза SangYup Lee, старши вицепрезидент и ръководител на Hyundai Global Design Center. „Усъвършенстваният експериментален дизайн на Tucson е верен на своя пионерски дух и ще разтресе конкуренцията в най-конкурентния сегмент в бранша.“

Дизайнерската идентичност на Hyundai ‘Sensuous Sportiness’, представена за първи път на новата Elantra, внася емоционален удар в авангардната тема на дизайна на Tucson ‘Parametric Dynamics’.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт