728 x 90

Renault Arkana ще бъде в продажба в Европа от 2021 г. с хибридно задвижване

Renault обяви официално, че купе-кросоувърът Arkana вече ще се предлага и на пазарите в Европа. Досега моделът беше ограничен само за Русия. Съчетавайки плавни линии, елегантност и здравина, новото Renault Arkana предизвиква SUV пазара в Европа, с дизайн, типичен за премиум автомобили. За първи път при масов  производител! Това ново предложение, което допълва компактната гама

Renault обяви официално, че купе-кросоувърът Arkana вече ще се предлага и на пазарите в Европа. Досега моделът беше ограничен само за Русия.

Съчетавайки плавни линии, елегантност и здравина, новото Renault Arkana предизвиква SUV пазара в Европа, с дизайн, типичен за премиум автомобили. За първи път при масов  производител! Това ново предложение, което допълва компактната гама на Renault (Megane и Kadjar), е част от бързо растящия SUV пазар в световен план.

Интериорът на новото Renault Arkana също е насочен към семейства, както по отношение на простора, така и на обема на товара. Оборудван с един от най-големите дисплеи в своята категория благодарение на двата си екрана, новото Renault Arkana разполага с високотехнологичен кокпит, която подчертава качеството и комфорта.

Новото Renault Arkana е оборудвано с ново хибридно предложение за своя сегмент с E-TECH Hybrid 140 к.с. и 1,3 TCe 140 и TCe 160 12-волтови микрохибридни двигатели. Технологията E-TECH Hybrid, която е вече налична за Clio и Captur, е иновация на Renault, която е обект на повече от 150 патента и се основава на опита на компанията в областта на електрическите автомобили и F1.

Новото Renault Arkana ще бъде лансирано в Европа през първата половина на 2021.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт