728 x 90

Офроуд в луксозни джипки: Audi Q7/Q8, Mercedes GLE, BMW X5/X6, Volvo XC90 и други

    Макар и в съвременните автомобили от SUV сегмента, особено във високия такъв, да се намират много на брой различни системи, които подпомагат движението извън пътя, за повечето потребители това си остават "паркетни джипки." Друга част от клиентите и феновете пък не спират да дискутират чия 4х4 система е най-добра, като най-често в такъв спор изпадат

    Макар и в съвременните автомобили от SUV сегмента, особено във високия такъв, да се намират много на брой различни системи, които подпомагат движението извън пътя, за повечето потребители това си остават "паркетни джипки."

    Друга част от клиентите и феновете пък не спират да дискутират чия 4х4 система е най-добра, като най-често в такъв спор изпадат феновете на BMW, Mercedes-Benz и Audi.

    Един YouTube канал реши да даде отговори на много от тези въпроси. Колегите ни от SUV Battle поставят на един и същи офроуд терен доста луксозни джипки от висок клас, за да разберат коя от тях се справя най-добре с препятствията.

    Ето и участниците: 2020 Audi Q8, 2019 Mercedes GLE, 2019 BMW X5, 2019 BMW X6, 2019 Volvo XC90, 2019 Lexus RX 350, 2019 Range Rover Sport, 2018 Audi Q7 и 2019 Jeep Grand Cherokee.

    Кой от тези автомобили с 4х4 задвижване се представя най-добре в офроуд изпитание? Вижте във видеото по-долу.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт