728 x 90

Надникнете в интериора на чисто новия VW Touareg за първи път

Volkswagen остава изключително развълнуван от предстоящата премиера на следващото поколение Touareg. Немците не спират да заливат медиите с предварителни детайли около модела, като този път налице са няколко снимки от интериора на луксозната джипка. Производителят обяснява, че Touareg ще използва ново управление на функциите на борда с името Innovision Cockpit. То съчетава голям 12-инчов дисплей за

Volkswagen остава изключително развълнуван от предстоящата премиера на следващото поколение Touareg. Немците не спират да заливат медиите с предварителни детайли около модела, като този път налице са няколко снимки от интериора на луксозната джипка.

Производителят обяснява, че Touareg ще използва ново управление на функциите на борда с името Innovision Cockpit. То съчетава голям 12-инчов дисплей за климатичната система с още по-голям 15-инчов таблет за контрол на инфоразвлекателните екстри.

Освен това, забелязваме и оформление на въздуховодите подобно на това при европейските Passat и Arteon – дълги линии от край до край, съчетаващи в себе си възможността за регулиране на посоката и силата на струята.

Добра новина изглежда фактът, че преминаването към изцяло дигитален контрол на функциите не е коствало физическия бутон за управление на силата на звука на аудио системата.

Като цяло, мaшината ще се базира на платформата MLB Evo, на която са изградени и по-луксозни возила като Bentley Bentayga и Audi Q7. Предвижда се леко увеличаване на размерите с цел по-добро разграничаване спрямо Tiguan Allspace, но и намалено тегло спрямо предшественика.

В гамата мотори на следващия Touareg ще влязат бензинови и дизелови двигатели с работен обем от 2.0 и 3.0 литра. Всички те ще използват турбо пълнене.

Най-вероятно по-късно ще се появи и по-мощната версия R, която е възможно да се задвижва от V6 мотор или 2.5-литров 5-цилиндров двигател, зает от Audi.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт