728 x 90

Обмислят версия на новия Peugeot 508 с 270 к.с.

Френски медии съобщиха за възможност да видим нова най-мощна версия на Peugeot 508, който беше представен официално по-рано този месец в Женева. Машината трябва да има 270 к.с., като това ще я превърне в директен конкурент на върховия Volkswagen Arteon с 280 к.с. Изненадващо, силата при новия френски седан ще идва от 1.6-литровия бензинов турбо

Френски медии съобщиха за възможност да видим нова най-мощна версия на Peugeot 508, който беше представен официално по-рано този месец в Женева.

Машината трябва да има 270 к.с., като това ще я превърне в директен конкурент на върховия Volkswagen Arteon с 280 к.с. Изненадващо, силата при новия френски седан ще идва от 1.6-литровия бензинов турбо мотор на 308 GTI.

Възможностите относно името са две. 508 може да получи индекса GTI, а според френските източници не е изключено и възраждането на името Ti, което се използва от марката през 70-те години на миналия век.

Освен с по-мощен двигател, 508 ще се сдобие и с други доработки, като по-агресивен външен вид, втвърдено окачване и нови дизайни за колелата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт