728 x 90

Toyota връща Camry в Европа още следващата седмица!

Не, това не е шега – след 14-годишно отсъствие, Camry ще тръгне в продажба в Европа в част от западните страни, както и във Великобритания, още от следващата седмица. Това обяви Toyota, като добави, че на Стария континент ще видим хибридна версия на осмото поколение Camry. Засега няма точни данни за задвижването, но производителят обещава

Не, това не е шега – след 14-годишно отсъствие, Camry ще тръгне в продажба в Европа в част от западните страни, както и във Великобритания, още от следващата седмица.

Това обяви Toyota, като добави, че на Стария континент ще видим хибридна версия на осмото поколение Camry. Засега няма точни данни за задвижването, но производителят обещава "самозареждаща се хибридна система с 2.5-литров мотор."

На практика, Camry ще измести Avensis от гамата на бранда, като ще застане на върха сред леките автомобили. Цената ще е по-висока, но точно с колко все още не се знае. Не е ясно и какво ще се случи с Avensis в бъдеще.

Засега не знаем и на кои точно пазари ще се лансира седанът. Със сигурност ще го видим в Германия и на Острова, но дали ще стигне и до България все още не е ясно. Поръчки ще се приемат съвсем скоро, а доставките ще започнат от следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт