728 x 90

7 места на борда на SEAT Tarraco

Испанският вариант на Skoda Kodiaq и VW Tiguan Allspace се казва SEAT Tarraco е кръстен на град Тарагона и предлага до 7 места на борда. Tarraco е интересна еволюция на дизайнерския език на SEAT и се очаква, че точно чертите на големия SUV ще окажат влияние върху следващите модели на испанската марка на VW, включително

Испанският вариант на Skoda Kodiaq и VW Tiguan Allspace се казва SEAT Tarraco е кръстен на град Тарагона и предлага до 7 места на борда. Tarraco е интересна еволюция на дизайнерския език на SEAT и се очаква, че точно чертите на големия SUV ще окажат влияние върху следващите модели на испанската марка на VW, включително и върху по-спортната продукция на новия бранд Cupra.

Tarraco е по-дълъг от чешкия и германския си събрат и освен това се предлага с оформление на задните стопове, напомнящо за традициите на моделите на Lincoln. Tarraco е поредното доказателство, че SEAT вече не е забравеното дете на VW и най-после е ясна посоката в която ще се развива испанската марка, като тя също ще бъде един от пионерите по отношение на задаващата се масова електрификация на автомобилите.

Испанският SUV излиза на пазара с бензинови двигатели с мощност от 150 до 190 конски сили (1.5 TSI и 2.0 TSI), като най-мощната версия е със задвижване 4х4 и 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя. При дизелите мощността е също от 150 до 190 конски сили и избор между механична и DSG трансмисия.

Продажбите на Tarraco започват преди края на годината, а моделът ще се произвежда във Волфсбург.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт